Els nostres objectius

Cuidem molt la relació amb cada client i amb cada proveïdor. Per això, ens exigim cada dia el compliment dels nostres objectius: assegurar la qualitat dels nostres productes, oferir un servei eficaç, ser sostenibles en cada fase del procés i garantir la seguretat alimentària.

calidad-blanco

Qualitat

La qualitat és un segell de Novapracosa i no escatimem esforços per mantenir el llistó ben alt. Les nostres produccions i els nostres proveïdors disposen dels certificats corresponents i compleixen amb uns estàndards de qualitat exigents i estrictes. Tota la nostra oferta de producte es produeix segons les normes GLOBALG.A.P. de manera que podem treballar millorant encara més la qualitat de la nostra fruita i adaptar-nos millor als requisits dels clients.

lat1
servicio

Servei

Disposem d’una àmplia experiència en el sector, per la qual cosa Novapracosa és un soci en qui es pot confiar. Des de la producció fins al lliurament, fem un seguiment al 100 % de tots els requisits dels nostres clients, que poden seguir cada pas del procés i demanar qualsevol informació. A més a més, ens adaptem als requisits específics de cada client. Volem prestar-los el servei que es mereixen. Tenim els coneixements, la professionalitat, l’eficàcia i una total transparència per garantir una bona relació amb els clients i oferir-los un servei inmillorable.

sostenibilidad-blanco

Sostenibilitat

La qualitat del cada producte, sens dubte, va lligada a la sostenibilitat. És un valor innegociable de la nostra producció i el nostre estil. Tenim cura de la sostenibilitat al llarg de tota la cadena. Procurem que les nostres produccions siguin respectuoses, i tan sostenibles i econòmiques com sigui possible pel que fa a l’energia. Apliquem el concepte local to local, és a dir, produïm i transformem la fruita en un entorn proper. Tant en l’aspecte econòmic com en el mediambiental i en el social, apostem per la sostenibilitat com un compromís de marca.

seguridad

Seguretat alimentària (food safety)

És un dels pilars bàsics de la nostra oferta de producte. Una garantia del nostre compromís diari: treballem amb producte fresc i això ens obliga a ser particularment exigents. A més de la certificació GLOBALG.A.P. en totes les nostres produccions i estacions d’embalatge, disposem de les certificacions IFS, BRC i GRASP. Els nostres tècnics fan un seguiment intensiu i constant de les nostres produccions perquè s’adeqüin exactament a les exigències del consumidor europeu pel que fa a la seguretat alimentària.

lat2